O robinzonskom smještaju

Kamp odmorište Robinzonski smještaj „Lazac Lokvarski“ nalazi se u Gorskom Kotaru, u mjestu Lokve, idealnom za ljubitelje prirode, lovce, ribiče, planinare, bicikliste i sve ostale koji uživaju u aktivnostima u prirodi. Koliba je sakrivena od pogleda, izolirana u prirodi, u čijoj se blizini ne nalaze druge kuće, a opet blizu mjesta i svih goranskih ljepota.

U robinzonskom smještaju „Lazac Lokvarski“ omogućili smo Vam smještaj u drvenoj kućici u kojoj se u potkrovlju nalazi šest ležajeva, odnosno, madraca. U prizemlju kućice nalazi se jedan stol sa klupama za sjedenje, plinski štednjak, te mala komoda u kojoj se nalazi posuđe i pribor za jelo kojeg mogu gosti koristiti.U sklopu kućice nalazi se nadstrešnica ispod koje se nalazi velik stol sa klupama koji je idealan za korištenje u ljetnim mjesecima. Za hranu morat ćete se pobrinuti sami a mi smo Vam osigurali vodu i mjesto za roštiljanje, odnosno, nadkriveni kamin u kojem možete roštiljati, skuhati kotlić, staviti na ražanj janje ili praščića i sve ostalo što poželite. Robinzonski smještaj pogodan je za sve uzraste i prilike, posebno za djecu jer Vašoj dječici možemo ponuditi na korištenje ljuljačke, tobogan, pješčanik i jedan mali prirodni potočićkoji se nalazi tik uz kolibu, koji je prirodno prekrasan i kao takav jako primamljiv za dječju igru. Za goste robinzonskog smještaja osiguran je sanitarni čvor.

Iz opisanog shvatili ste da se robinzonski smještaj nalazi u netaknutoj prirodi, gdje nema gradske buke i gužve, da u istom
nema TV uređaja, računala, telefona, da nema električne energije i raznih uređaja ( samo rasvjeta u funkciji) te da ste prepušteni samo sebi, prirodi i tišini, osim ako želite malo tulumariti i u tome nesmetano uživati. Robinzonski smještaj „Lazac Lokvarski“ idealan je za uživanje, opuštanje, bijeg iz svakodnevnice i „punjenje baterija“. Možete vrijeme koristiti kako vi želite, aktivno ili pasivno, te iskoristit sve blagodati prirode. Da govorimo o netaknutoj prirodi shvatit ćete sami kada se ujutro probudite i čujete cvrkutanje ptičica, možda vam se pokaže koji zec ili vjeverica a ako budete imali sreće možete vidjeti i srnicu ili srnjaka koji učestalo ujutro dolaze u izvidnicu. Kako su žabe sinomim Lokava postoji velika mogućnost da vam se i one obrate kreketanjem. U jesenskim i zimskim mjesecima, vrlo rijetko, kada nema ljudi, buke i galame znao nas je posjetiti i medo koji se počastio mrkvom koja se nalazi u vrtu. Sve nam to govori da se radi zaista o netaknutoj prirodi. Prilikom šetnje obližnjim šumskim putovima nerijetko ćete naići na gljive (vrganje, lisičarke) koje možete ubrati, šumske plodove (maline, borovnice), ljekovito bilje (bazgu, kačjak, gospinu travu, ……). Ukoliko ste odlučili u robinzonskom smještaju ljenčariti nemojte brinuti jer se pored kućice nalazi vrt u kojem ima različitog povrća (luka, mrkve, peršina, salate….) kojeg možete sami ubrati i iskoristiti prilikom pripreme vašeg jela. Kamp odmorište – Robinzonski smještaj „Lazac Lokvarski“poradi osame na kojoj se nalazi idelan je za proslave momačkih, djevojačkih, rođendana (posebno dječjih), krstitki i drugih sličnih prigoda. Povedite i svoje kućne ljubimce da i oni malo osjete čari opuštanja.

Dođite kod nas i ispunite svoje vrijeme ljenčarenjem ili opuštanjem u netaknutoj prirodi ili raznim aktivnostima i tulumarenjem.